Live Stream Champions League

I år finns det inget spelbolag som sänder live stream gratis från Champions League 2015/2016 som det har funnits tidigare år. Däremot finns det andra sätt att se matcher från Champions League i din dator, surfplatta eller mobil.

Det allra enklaste sättet är att skaffa ett abonnemang hos Viaplay. Där kan du se i princip all världens fotboll inklusive UEFA Champions League i riktigt bra kvalité (HD). Du hittar utöver CL även ligor som Premier League, Championship, FA-Cupen och Ligacupen från England, spanska La Liga, italienska Serie A och franska Ligue 1 (från augusti 2016).

Till och med den 3 oktober 2016 kan du få en månad Viaplay Sport gratis när du lägger ett spel på vinnaren av Premier League hos Unibet. Gäller både gamla och nya kunder. Läs mer här.

Abonnemanget är inte direkt gratis, det kostar från 399 kr per månad men då ingår även deras sportsändningar från NHL, NFL, UFC, massor av golf och motorsport (bl.a. Formel 1) samt serier och barnserier. Lägger du till ytterligare 50 kr får du även tillgång till hela Viaplays utbud av film. Du binder inte upp dig till mer än en månad med Viaplay Sport så det kan vara värt det även om du bara är ute efter en viss match eller slutspelet av Chsmapions League, men det avgör du såklart själv.

Just nu kan du prova Viaplay fritt i en månad, dock utan sportutbudet, för att se vad du tycker om deras plattform. Du får tillgång till tusentals filmer och serier i världsklass och detta helt utan bindningstid. Är du inte nöjd med Viaplay är det bara till att säga upp ditt abonnemang innan din gratismånad är över.

Till Viaplay »